Hur mycket socker och vatten behöver man att göra saft
Frukt & Bär

1 kg Frukt & Bär

socker (g)

1 kg Frukt & Bär

Vatten (ml)

1 liiter juice

socker (g)

 
Jordgubbar 375 ml300-400 gkastrull
Jordgubbar200-250 g  saftmaja
Hallon 375 ml200-400 gkastrull
Hallon & rödavinbär 500 ml300-400 gkastrull
Hallon200-300 g  saftmaja
Hallon & svartvinbär200-250 g  saftmaja
Tranbär 625 ml200-400 gkastrull
Krusbär 500 ml200-400 gkastrull
Krusbär200-250 g  saftmaja
Körsbär 500 ml200-500 gkastrull
Körsbär150 g  saftmaja
Hjorton150 g  saftmaja
Aronia 500 ml300 gkastrull
Aronia200-300 g  saftmaja
Svartvinbär 750 ml300-400 gkastrull
Svartvinbär200-300 g  saftmaja
Blåbär 375-625 ml100-200 gkastrull
Blåbär100 g  saftmaja
Rönbär 375-625 ml300-400 gkastrull
Lingon 500-625 ml200-400 gkastrull
Lingon200 g  saftmaja
Rödavinbär 500-625 ml200-400 gkastrull
Rödavinbär300 g  saftmaja
Rödavinbär & blåbär 375-625 ml150-300 gkastrull
Röda- & svartavinbär300 g  saftmaja
Röda- & svartavinbär 500-750 ml200-400 gkastrull
Röda- & vitavinbär200 g  saftmaja
Rabarber 500-750 ml200-500 gkastrull
Rabarber200 g  saftmaja
Vitavinbär150 g  saftmaja

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen